TEMPERATUUR GECONTROLEERD

transport volgens de hoogste kwaliteitseisen.

Go-Cargo is uw specialist in geconditioneerd transport. Vervoer volgens de HACCP/IFS 6.0 standaard staat bij ons centraal. Deze richtlijnen worden strikt doorgevoerd door heel Europa, waar wij tevens een sterk, gekwalificeerd netwerk hebben opgebouwd. Hierdoor kunt u altijd en overal rekenen op de vertrouwde kwaliteit en service, die u van ons gewend bent.

Wij zijn gecertificeerd voor geconditioneerd transport (conform ISO 22000). Dit betekent dat het vervoer van uw lading wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid. Desgewenst nemen we de (tijdelijke) opslag van uw koel- en diepvriesproducten graag uit handen. Onze slimme warehousing oplossingen voldoen aan de strengste normen voor hygiëne, klimaatbeheersing, veiligheid én beveiliging.

GECONDITIONEERD VERVOER DOOR HEEL EUROPA

Heeft u een zending die onder een specifieke temperatuur vervoerd moet worden, zoals farmaceutische producten of levensmiddelen? Geen probleem! Go-Cargo verzorgt vervoer en opslag van temperatuur gecontroleerde goederen tussen -25°C en +25°C. Dankzij onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en kwaliteitsgerichte aanpak bent u verzekerd van soepel en zorgeloos geconditioneerd transport. Sterker nog; wij behandelen uw producten alsof ze van onszelf zijn. Alles, maar dan ook echt alles wordt in het werk gesteld om het geconditioneerde vervoer van uw producten snel, veilig, volgens afspraak en conform uw wensen naar de bestemming te brengen. Dat alles maakt onze dienstverlening op het gebied van geconditioneerd transport zo uniek

GECONDITIONEERD TRANSPORT MET SPOED?

Met spoed geconditioneerd transport regelen? Voor u kan het een helse klus zijn, maar wij blijven er cool onder! Het is immers ons vak: een snelle en betrouwbare oplossing vinden voor uw vracht. Wij garanderen dat uw opdracht met de meeste zorg wordt uitgevoerd.