VAN WEG- TOT
LUCHTTRANSPORT

Met Go-Cargo blijft u de concurrentie een stap voor.

Van wegtransport en spoortransport binnen Europa, tot zeevracht en luchtvracht  buiten Europa: Go-Cargo verzorgt alle vormen van conventioneel transport en kan deze waar nodig efficiënt met elkaar combineren. Of het nu gaat om een kleine zending, een deelpartij of een complete lading: wij kunnen u volledig ontzorgen in het complete logistieke proces van A tot Z. Denk bijvoorbeeld ook aan al het papierwerk eromheen, zoals de benodigde transport- en douanedocumenten. Wij regelen het voor u.

Wij zetten net die extra stap om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze kracht zit in onze flexibiliteit, persoonlijke aandacht en service. Desgewenst komen wij u graag bezoeken om de slimste logistieke oplossing te vinden, die helemaal aansluit op uw vraagstuk. Met als voordeel dat u ervan verzekerd bent dat het transport snel, geheel conform uw wensen en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Zo blijft u de concurrentie áltijd een stap voor.

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF CONVENTIONEEL VERVOER

Elke zending behandelen we alsof het onze eigen zending is. Dit betekent dat uw vracht met de grootste zorg en aandacht wordt vervoerd. Ook zorgen we ervoor dat de communicatie perfect is, van begin tot eind. Want alleen dan kan het transport zo soepel mogelijk verlopen. Dit houdt in dat we dag en nacht voor u klaar staan, uw zending 24/7 monitoren en u continu op de hoogte houden van de status van uw zending. Hierdoor is de kwaliteit van uw producten steeds gewaarborgd. Kiest u voor Go-Cargo, dan profiteert u niet alleen van betrouwbaar en kwalitatief conventioneel transport, maar ook nog eens van een concurrerende prijs!

VAN CONVENTIONEEL TOT GECONDITIONEERD TRANSPORT

Heeft u, naast conventionele goederen, regelmatig goederen die onder bepaalde temperaturen getransporteerd moeten worden, zoals levensmiddelen of farmaceutische producten? Geen probleem! Go-Cargo is gespecialiseerd in droog, ambient, diepvries- en koeltransport. Wij werken volgens de HACCP/IFS 6.0 standaard en zijn ISO 22000 gecertificeerd. U kunt er dan ook op vertrouwen dat het temperatuur gecontroleerde transport van uw producten volgens de hoogste kwaliteitseisen wordt uitgevoerd.